perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannusaikaa
Eipä saatu juhannusruusun tuoksua juhannukseksi, mutta muuten oli tänä aamuna niin puhdas ja raikas tuoksu. Linnut lauloivat, eikä kuulunut muita ääniä, ei edes sateen ropinaa. Sitä tänä juhannuksena täällä saadaan enemmän ja vähemmän. 
Itse olen juhannuksen töissä, joten jo eilen olimme juhannussaunassa ja grillailtiin, vettä satoi, joten piti mennä sekin puuha tekemään katoksen alle. Ei sentään sormet jäätyneet, kuten viime vuonna. Grillatut nektariinit olivat jälkkärinä suklaahunajan kanssa herkullisia.

Puutarha on nyt vihreää.
Olen niin iloinen, että tänä vuonna( neljäs vuosi toden sanoi)saadaan luumuja, jos vaan alut pysyvät puussa. Odotus toivottavasti palkitaan.

Kasvarissa vesimelooni alkaa kukkia ja tomaateissa on pieniä alkuja, että jotain sentään on sieltäkin tulossa.

Timjami on jo käyttökelpoistaja tässä purkissa voidaan hyvin.Lavalaatikoissa on eka satsi retiisejä jo melkein syöty ja isännän herneet saivat eilen tukikepit,

harson alla lehtikaalit ovat pysyneet ehjinä.Jos ei juhannusruusu vielä kuki, on muita kukkijoita sentään.Näin isona ei ole tämä unikko ennen kukkinut, vaikka on ainakin 10 vuotta vanha.

Hyvää Juhannusta kaikille!


2 kommenttia:

  1. Kauniita kukkijoita sinulla siellä ja hyvää satoakin luvassa. Ei kuki ruusu täälläkään vielä, niin koleata ollut ja sateista. Oikein mukavaa aikaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Koleaa on. Katsoin sääpäiväkirjaani ja siinä olin kirjannut 12.6 juhannus- ja suviruusun kukkivan. Saattaa kuvaa olla täällä blogissakin, en vain jaksa tarkistaa. Suviruusussa on nyt muutama kukka. Viime vuotta ollaan siis jäljessä.

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!