keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Isoa pakkasta


Piti sen nyt arvatakin, ettei tuollaista pikku pakkasta voi olla. On joko vesikeli tai paukkupakkaset. Ja nyt on sitten paukkupakkasten vuoro.Meillä näytti tänä aamuna 22 astetta mittari. Mutta ei kuitenkaan niin jäätävälle tuntunut kuin mitä tässä on tuntunut. Sitä alkaa vissiin tottua kylmyyteen. Pari päivää sitten vielä tuntui, että vaatetta ei saa päälle lainkaan tarpeeksi.
Tänään olin koiran kanssa metsälenkillä, eikä vaatetta ihan älyttömästi ollut, mutta hiki tuli siltin. Kyllä niin ihanasti kenkien alla tuo vähäinenkin lumi narskuu ja voi hönkiä niin raikasta ilmaa.


Tykkään pakkaskeleistä, kunhan olisi lunta enemmän. Sisällä voisi olla lämpempää, eikä tarttis niin pelätä vesiputkien ym jäätymisiä.


Kotipaikkakunnalleni perustettiin tuossa viime vuoden loppupuolella kierrätyskeskus. Vierailin siellä jo ennen joulua. Sain hiukan tavaraa viedyksi pois. Sepä vaan on niin, että tahtoo tulla saman verran takaisinpäin..
Viimeksi käydessäni nappasin samantien sen enempää miettimättä tämän työtuolin. Oli todella hyvässä lakassa, siisti. Se löysi heti paikan työpöytäni edestä.
Samalla kertaa mukaan tuli nämä kesäiset retro puuvilla kankaat. Toinen on pöytäliina ja toinen verho.


Jo kesällä löysin kirppikseltä todella ison villaisen raanun 7e:lla. Tiesin sille paikaksi puusängyn. Ajattelin myös siitä tyynyliinoja tai kasseja, mutta se on niin sopivan kokoinen ja ihanan lämmin näillä keleillä tuossa sängyllä.


Kävipä tuuri, että löysin kierrätyskeskuksesta vähän samoja värejä olevan toisen raanun, joka on pienempi. Sen voinkin leikellä joko kassiksi tai tyynyliinoiksi tai molemmiksi..Kyseisen kierrätyskeskuksen tavaroista ei tarvitse maksaa mitään (saas nähdä miten kauan). Onhan sitä jotain muutakin pientä mukaan lähtenyt,kuten lasiset kynttilän jalat, kynttiläamppeli(vein vaihdossa mm toisen eri värisen) ja ruusukanavatyö. Mielenkiintoinen pieni paikka, vaikka eihän sieltä mitään super arvokasta löydy, mutta tuunaus- ja askarteluhommiin löytyy kaikkea kivaa.
Eilen juhlittiin pikkuleijonia, ihan huippua ja tänään loppiaista. Meidän kuusi ei juurikaan vielä neulusiaan varistanut, mutta oksat pääsivät siltin kierrätykseen eli kukkamaihin suojaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!