sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Jalat hihoihin


Onko kuvassa enkelipallo? Vaikka vääntelin kameraa, pallo pysyi jaloissa, kun vaihdoin paikkaa, pallo häipyi. Ajattelin sitä Pörröksi...looginen selitys varmasti kyllä löytyy.

Eli vihdoinkin sain aikaiseksi swantsit, villapuserosta villahousut. Olen ostanut jo vuosi takaisin tätä varten kirpparilta villapuseron, mutta nyt joulupäivänä vasta oli siihen aikaa, toimerrusta ja tarvettakin. Silloin oli ne lähemmäs 20 astetta olevat pakkaset ja sisälläkin oli sen verran kylmää, että muistin tämän projektini. Sai mukavasti ajatukset käsillätekemiseen. Ohjeet katsoin täältä  ja täältäTäytyy sanoa, että nuo minun paitani hihat olisivat saaneet olla leveämmät, hartiat pienemmät ja puseron alaosa soukempi, niin olisi voinut tulla istuvammat villahousut.No, sisäkäyttöön sopivat ja ihanan lämpimät olivatkin. Niitä sopi käyttää ihan paljastakin ihoa vasten, eli materiaali on keinokuituja. Ompelin ensin käsin ja sen jälkeen koneella saumat läpi.2 kommenttia:

  1. Taidanpa mennä penkomaan kaappeja - toivossa, että jonkun neuleen löytäisin.. nää on hauskat ja ainakin persoonalliset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on persoonalliset:D, isäntä pelkäs, että lähden niiden kanssa ihmisten ilmoille;D

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!