keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Villaisia ja höyheniäkin
Nyt olen saanut kaksi Novitan Suomivillasta tehtyä työtä valmiiksi. Huivi ja kirjoneulelapaset tulivat tässä parissa päivässä. Poikakin pyysi itselleen joulupäivänä villasukkia, kun vanhat olivat jääneet pieniksi. Seuraavana arkipäivänä ostin Novitan Viidakko-lankaa ja nopsaan tulivat ihan perussukat, jotka menivätkin samantien käyttöön.
Huivi on Titanium nimeltään, tämä on kansalaisopiston töitä. Minulla meni jo kerien määrä sekaisin, kun aina vaan ostin yhden lisää, kun ei riittänyt. Olisiko kuitenkin 5-6 kerää mennyt. Käytin 80cm pyöröpuikkoja koko 6. Pitsiosiossa on taas vähän omaa sävellystä, kun en jaksanut enää neljättä kertaa purkaa. Kun joskus oppisi lukemaan ohjeen alusta loppuun ajatuksella..
Vanttuiden ohje on Novitan Neulo-lehdistä, joulunumero. Nekin tein Suomivillasta ja 2 kerää riitti 4 puikoilla. Niistä tuli ihanan pehmeän lämpimät. Kunhan käytössä vielä vähän vanuttuvat ei tuulikaan mene läpi.


Joulun aikaan räkätit parveilivat pihlajassa.
Aika monta mahtuu tähänkin kuvaan.

Lintujen ruokintapaikoilla on ollut taas tänään kuhinaa. Tappelujakin tuli ikuistettua, vaikka siemeniä on iso pöntöllinen. Silmäpuoli-Simokin on hengissä! Välillä on aina hiljaista, kun pullero Söpö on apajilla. Sillä on varsin myrtsi ilme, kun linnut katosivat. Kuvittelee lumessa olevan saaliin ja syöksyy kimppuun, hassuttelija.

2 kommenttia:

  1. Ihania neuleita! Kirjoneulelapaset on kauniit ja perussukkia aina tarvii. Titanium on kivannäköinen huivi, mullla on olllut se myös to do -listalla, saa nähdä milloin pääsen alkuun sen kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Titanium on alussa, aina oikeaa, helppo, mutta pitsiosuus vaatii kyllä itse työhön keskittymistä;)

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!