sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Edes jotain


Todellakin. Tuntuu, etten saa enää mitään aikaiseksi, mihin se aika oikein menee..Ihmettelyyn? Tuntuu, että aina väsyttääkin, ei saa itseään ryhtymään mihinkään, suunnittelen kyllä yhtä sun toista, mutta. Töiden jälkeen on puhti poissa ja aamuisin vetelehtii, että taas jaksaa olla töissä. Tosin työnohessa opiskelullakin voi olla pienoinen syynsä.. Onneksi päivät ovat jo pidentyneet huimasti!
No, sain aikaiseksi viikonloppuna täyttettyjä paprikoita. Olivatkin hyviä ja kevyen oloisia ilman lihaa. Kevyestä puheen ollen, yritin muutaman kerran pystynkö olenaan 5:2-lla. Koville otti. Syöminen on sen verran mukavaa!
3 paprikaa
kirsikkatomaatteja
kikherneitä
fetajuustoa
oliiveja
oliiviöljy
suolaa ja mustapippuri

Puolita paprikat ja poista siemenet. Puolita 1-2 kirsikkatomaatia puolikkaan paprikan pohjalle, valuta päälle oliiviöljyä ja ripottele suolaa ja mustapippuria. Laita uuniin paprikat 200-asteeseen n 20min. Huuhtele herneet ja lisää niitä ja puolitettuja tomaatteja sekä oliiveja paparikoihin. Murenna päälle fetajuustoa. Kypsennä vielä n 15-20min. Tarjoa vaikka riisin kanssa.


Ensimmäiset kylvöt tein muutama päivä sitten. Paprikaa, chiliä ja jätti ja villitomaattia. Piha alkaa olla kivan kurainen, kuten ulkona mellasatanut koirakin;(
Aurinkoista viikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Välillä on hyvä ottaa iisisti, ladata akkuja ja tehdä suunnitelmia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä välillä..niinhän sitä sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!