torstai 7. maaliskuuta 2013

Idästä ja lännestä


Maatuska vanttuut tuli valmiiksi. Kardemummalta löytyi linkki ohjeeseen. Näitä olikin kiva tehdä, apuna Kardemumman vinkit kirjoneuleisiin. Nyt ei ollut langat yhtä kierussa kuin ennen. Maatuskoja tulee varmasti vielä lisää.


 
 
Pirkan ruokalehdistä löytyi suklaawoopien ohje. Nam, ne olivatkin hyviä. Katsotaan miten pakkasessa säilyvät.
 
Suklaawoopiet
 
100g voita tai margariinia
1½ dl sokeria
1 kanamuna
3dl vehnäjauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1tl vanilliinisokeria
1dl maitoa
 
Täyte:
 
2prk Valion makea mansikka rahkaa(tms)
2 Fazerin mustikka-vadelma suklaapatukkaa(tms)
 
 
 
1. Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten.
2. Yhdistä kuivataineet. Sekoita jauhoseos vuorotellen maidon kanssa taikinaan. Nostele taikinasta leivinpaperille ruokalusikan kokoisia nokareita. Jätä hieman leviämisvaraa. Paista 175 asteisessa uunissa keskitasolla, 10-12 min. Anna jäähtyä.
3. Sekoita rahkan joukkoon karkeaksi rouhittu suklaa. Levitä rahka puolelle kakkusista ja paina loput kansiksi. Säilytä jääkaapissa. Voi myös pakastaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!