sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Pannunalusia


Näitä nyt näyttää vähän jokapaikassa tehtävän, niin miksen sitten minäkin. Eli kokeilin trikoisesta matonkuteesta. Ensin haeskelin netistä mallia ja kun sopivia löytyi, muutama tulikin virkattua. Vois ostaa muun väristä ja tehdä lisääkin, joulukin lähestyy pikkujouluineen..Tämä on vielä nopea tehdä. Halkaisia on n 20 cm.Näin tein:
1.krs:5 kjs, yhdistä ps:lla. 2.krs: 1kjs ja 9 ks renkaaseen, yhdistä ps:lla. 3.krs:4kjs ja p seuraavaan ks:aan 1kjs ja p, toista niin, että yhteensä renkaassa on 9 p(+3kjs:n "pylväs). Yhdistä ps:lla. 4.krs:1 kjs, tee 2 ks pylväiden väliin ja pylvääseen 1ks, yhdistä kerros ps:lla. 5.krs: 3 kjs ja 2 p samaan silmukkaan, jätä yksi silmukka väliin, 2 seuraavaan silmukkaan ks ja taas yksi s väliin, 5 pylvästä samaan silmukkaan, yksi s väliin ja 2ks kahteen seuraavaan s:aan,( jatka niin, että saat 6 piparin "sakaraa"). Tee 2 pylvästä samaan kohtaan josta kierroksen aloitit(3kjs)ja yhdistä ps. Jos teet kannatin lenksun, jatka ps:lla niin, että pääset ks kohtaan, virkkaa siitä 8 kjs ja yhdistä toiseen ks:aan ja päätä.

Kjs=ketjusilmukka
Ks=kiinteäsilmukka
Ps=piilosilmukka
P=pylväs

En ole ohjeiden kirjoittaja, joten en tiedä miten sekava sepustus tuli, mutta toivottavasti kuvakin hiukan auttaa. Itse ainakin usein teen pelkän kuvan perusteella, kun en sanallista ohjetta ymmärrä alkuun.

Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!