maanantai 8. huhtikuuta 2013

Ei lunta enää


Tässä tulee kevätmasennus lumen satamisen takia. Tykkään talvesta ja lumesta, muttei enää huhtikuussa sitä ainakaan lisää tarvitsisi tulla. Työt loman jälkeen alkoivat taas täydellä höngällä ja lunta tupruttelee taivaan täydeltä! Hevonenkin piti vielä laittaa hokkikenkiin. Hassua aamullakin kuunnella mm mustarastaan laulua, maa valkoisena pakkasen keskellä.
Kaipa se kesä jonkinlaisena sieltä tulee, kesälomaksi ainakin lumet on oltava pois!! Kesis alkaakin jo hyvissä ajoin kesäkuussa, ainakin silloin on valoisaa!

Minulla on vain pieni taimilleni käyttämä kasvi"huone", josta laitan kasvit avomaalle tai ruukkuihin. Jos ilmat vaan jatkuvat pitkälle näin kylmänä taimeni hojottavat honteloina ja eivät taatusti pysy hengissä! Jes, koira on aikuistunut niin paljon, että sain multa ropposeni laitettua ikkunalaudalle, yksi nimitikku on ollut vain kerran lattialla, kaikki muut ovat pysyneet koskemattomina :) Nyt tietysti, kun pääsen kehumasta, kaikki ovat ylösalaisin lattialla, kuten erään kerran pari vuotta taaksepäin..

 
 
Samettiruusua, myös kääpiönä (voi syödä ja kukasta oli paljon hyvää juttua uusimmassa Puutarhalehdissä, kuten muustakin luomumaisuudesta), basilikaa, rucolaa, taas kääpiösametti ruusua, taisi hiukan olla vanhoja juurisellerin siemeniäkin kokeena vieläkö itävät(viime vuonna tuli lilliputin sellereitä:D), lobeliaa kahta erilaista
 

 
 
Basilika on ainakin vielä hyvin voimissaan
Harmaan Käenkukan siemeniä laitoin omista siemenistä kokeeksi myös

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!