perjantai 5. huhtikuuta 2013

Puutarhamessut Turuus


Anun puutarhan blogista voittamillani lipuilla menimme pienellä naisporukalla Turun puutarhamessuille. Ilma oli kaunis kotoa lähtiessä, Turussa aamulla pilvistä.
Koko päivän melkein tuli käveltyä messu alueella. Mielestäni aika paljon ihmisiä, muttei liika, että sai rauhassa katsella ja tutkia.
Siellä oli ainakin kevättä ilmassa. Välillä tulppaaneita katsellessa tuli olo, että on Hollannissa, kuten myyjiäkin "hollannista". Olisin toivonut saavani enemmän luomumaista, kierrätykseen liittyvää puutarhavinkkiä, teollista ja ostettavaa oli ihan riittävästi.


 
Ensimmäiseksi bongailin TV-julkkiksia, Sonja Lumme lopetti juuri luentonsa, kun tälle paikalle satuttiin.
 
 
Oliiviyrtti houkutti, mutta ei menesty ulkona, en ostanut. Tuoksui ihanalle, ruualle.
 
 
Seuralaisten pusseista löytyi pioneja Taivassalosta.
 
 
Minä ostin keraamisen raastimen, Ceramico. Heräteostos..
 
 
Keväisen pirteitä kattauksia
 
 
Grillejä
 
 
Chilitietämystä, chili karkkeja eri voimakkuuksilla, HUH, onneksi yhdestä pöydästä löyti kurkku maistiaisia ja toisestä ohrapuuroa, jo helpotti. Pitääkö kaikkea suuhunsa laittaa, joo ;) Mansikoita(ehei, ei kotimaisia) ja suklaata mmm..
 
 
 
 
Hempeää ja suloista, ei kovin käytännöllistä.
 
 

 
Ostettavaa ja katseltavaa kukkaa. Ihmekukan juuria tuli pussissa kotiin, kolmen hintaista löytyi, ei kannata ostaa heti ensimmäisestä paikasta vaan katsele ympärillesi..
 
 
 
 
Ihania penkkejä, tuoleja ja löhöily paikkoja
 
 
Pienempää sisustukseen

 
Isompaa ja pienempää kasvihuonetta pihaan
 
 
 
 
Jouluruusuja oli tosi paljon
 
 
Joku ehkä tällaisiakin puutarhaansa saa sopimaan

 
 
Uutta ideaa, kasvihuoneteltta, siis korjaus kasviteltta
 
Huh nyt melkein meni ikä ja terveys, kun nämä kuvat tänne sai
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Päädyinpä tänne, kun huomasin, että olit käynyt samoilla messuilla kuin allekirjoittanutkin ja on tosi kiva bongailla, millaisia kuvia ja tunnelmia muilta on messuilta mukaan tarttunut. Tule kurkkaamaan myös Mielen Lumoon, jos kiinnostaa. T. Intianminttu /mielenlumoa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvatessani jo mietin, että varmasti muillakin on blogeissaan messuilta kuvia, mutta kiva nähdä mitä toiset ovat nähneet. Siis samat messut eri kuvin ja kiinnostuksen kohdin. Pitää piipahtaa Mielen Lumossa :)

      Poista

Kiitos kommenteista! Ilahdun niistä todella!